Elke website kan alleen maar bestaan als de kosten die gemaakt worden op de een of andere manier betaald worden.  Dat kan zijn doordat men een lidmaatschap vraagt, dat kan zijn omdat men gesponsord wordt door een bedrijf of instantie, of doordat men wat inkomsten krijgt uit de opbrengst van advertenties.

Dit laatste is het verdienmodel van de meeste websites inclusief de vlogs en filmpjes die men plaatst op YouTube en vergelijkbare websites.  Ook deze website heeft advertentie inkomsten nodig om te blijven bestaan. Wij doen dit door u te voorzien van nuttige informatie en links naar betrouwbare bedrijven en dienstverleners via onze winkel en via onze gele gids.

Door op een link te klikken, gaat u naar de betreffende webshop, of ontvangt u informatie over een bedrijf. Wanneer u dan vervolgens iets besteld bij zo’n webshop dan ontvangen wij een kleine vergoeding voor het doorverwijzen van de klant. U bent nooit duurder uit, dan wanneer u rechtstreeks naar dat betreffende bedrijf gaat, soms zelfs aanzienlijk goedkoper. U doet ons in dat geval een plezier omdat wij dankzij u dan een provisie ontvangen.

Ga dus s.v.p. altijd via een link of advertentie van ons naar deze bedrijven, dan bent ook u een gewaardeerde “sponsor” van deze website.

Fruitschalen en bloemstukken

Bestel uw fruitschalen, bloemstukken of cadeau pakketten voor uw familie of relaties in Nederland:

www.fruitschaal.nu           Mooie fruitschalen bezorgd in heel Nederland.

www.boeketcadeau.nl     Bloemen, bloemstukjes, cadeaupakketten

 

Online boeken en muziek:

Bestboek online eboeken

Uw boekenwinkel voor e-boeken, die direct geleverd worden via internet.

 

Viva España Reisbureau

Uw online reisbureau voor het huren van een auto, het boeken van de goedkoopste vluchten, de beste hotels, cruises en verre reizen.
Maar ook voor het ruilen van uw huis voor een huis in het buitenland en nog veel meer.

Klik hier voor uw reisbureau online